Recent Posts

    Yeni Kısıtlamalar - Yeni kısıtlamalar başladı! Hafta sonu sokağa çıkma ... / Kısıtlamalar geri gelecek mi sorusu, bugün düzenlenecek olan kabine toplantısı ile gündeme geldi.

    Yeni Kısıtlamalar - Yeni kısıtlamalar başladı! Hafta sonu sokağa çıkma ... / Kısıtlamalar geri gelecek mi sorusu, bugün düzenlenecek olan kabine toplantısı ile gündeme geldi.. Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, nikah. Koronavirüs ile mücadele amacıyla uygulanacak yeni tedbirler saat 20.00 itibariyle devre girdi. Ortalama 2 hafta içerisinde sonucu değerlendirmek mümkün olur. Artık hafta sonları sabah saat 10:00 ile 20:00 saatleri arası dışında sokağa. Koronavirüs (covid19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin.

    Yeni genelgede kısıtlamalar otelleri kapsamıyor. Yeni yasak ve kısıtlamalar listesi. Getirilen yeni yasak ve kısıtlamalar neler ? Bu kısıtlamalar arasında sokağa çıkma yasağı da yer alıyor. Sağlık bilimleri üniversitesi 44 views1 months ago.

    Yeni kısıtlamalar mı geliyor? Herkesin gözü o saatte ...
    Yeni kısıtlamalar mı geliyor? Herkesin gözü o saatte ... from iaysr.tmgrup.com.tr
    Sağlık bakanı fahrettin koca, bilim kurulu toplantısı sonrasında açıklama yapıyor. Vatandaşlar yeni kısıtlamaların neler olduğunu öğrenmek istiyorlar. Geçtiğimiz haftalarda yeni tedbirler başkan erdoğan tarafından açıklanmıştı. Koronavirüs son dakika tablosu ve alınacak önlemler hakkında bilgiler veriyor. Yeni genelgede kısıtlamalar otelleri kapsamıyor. Tevfik özlü'den kısıtlama açıklaması ayrıcalıklardan yararlanmak için bu vaka sayılarının artması ile birlikte yeni kısıtlamalar ve tedbirler kapıda. Yeni koronavirüs kısıtlamalarının ve avrupa'da bazı ülkelerde aşılamanın yavaşlamasının yakıt talebinde toparlanmayı 11:24 son dakika dünya: Yeni yasak ve kısıtlamalar neler?

    Toplu alanlar saat 22.00'de kapanacak.

    Yeni genelgede kısıtlamalar otelleri kapsamıyor. Cumhurbaşkanı, yeni kısıtlamaların gündeme getirilmesi görüşlerinin hatırlatılması üzerine ise şu değerlendirmeyi yaptı: Getirilen yeni yasak ve kısıtlamalar neler ? İçişleri bakanlığı tarafından seksen bir ilin valiliklerine gönderilen genelgeye göre dün akşam açıklanan yeni tedbirler ve kısıtlamalar 20 kasım 2020 cuma. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde saat 10.00 ile 20.00 dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Restoranlar, lokantalar, kafe ve pastaneler artık paket servise döndü. Koronavirüs (covid19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin. Toplu alanlar saat 22.00'de kapanacak. Sokağa çıkma yasağı mi geliyor ! Kabine toplantısı sonrası cumhurbaşkanı erdoğan koronavirüs ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni kısıtlamaları açıkladı. Artık hafta sonları sabah saat 10:00 ile 20:00 saatleri arası dışında sokağa. Kısıtlamalar ne zaman yürürlüğe girecek?

    Vatandaşlar yeni kısıtlamaların neler olduğunu öğrenmek istiyorlar. Yeni sokağa çıkma kısıtlamaları ile ilgili görüşlerin de irdelendiği ankete göre 4 katılımcıdan biri zaten hep evde olduğunu ve kendisi için değişen bir durum olmadığını dile getirdi. Artık hafta sonları sabah saat 10:00 ile 20:00 saatleri arası dışında sokağa. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde saat 10.00 ile 20.00 dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Restoranlar, lokantalar, kafe ve pastaneler artık paket servise döndü.

    Şanlıurfa'da 65 yaş üstü için yeni kısıtlamalar getirildi
    Şanlıurfa'da 65 yaş üstü için yeni kısıtlamalar getirildi from imgs.stargazete.com
    Koronavirüs son dakika tablosu ve alınacak önlemler hakkında bilgiler veriyor. Koronavirüs (covid19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin. Geçen hafta sonu başladı kısıtlamalar. Pek çok değişikliğin yaşanacağı 'yeni normal hayat' 1 haziran'da başlıyor. Konaklama yapanlar için otellerin restoranları açık olacak. Yeni kısıtlamalar açıklandı (hafta sonları sokağa çıkma yasağı geldi). Sağlık bilimleri üniversitesi 44 views1 months ago. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni kısıtlamaları açıkladı.

    Sokağa çıkma yasağı mi geliyor !

    Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni kısıtlamaları açıkladı. Oteller misafirleri için konaklama ve yeme içme konusunda hizmet vermeye devam edecek. Başkan recep tayyip erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; Cumhurbaşkanı erdoğan kabine toplantısı sonrasında bazı işletmeler için kısıtlama geldi. Yeni sokağa çıkma kısıtlamaları ile ilgili görüşlerin de irdelendiği ankete göre 4 katılımcıdan biri zaten hep evde olduğunu ve kendisi için değişen bir durum olmadığını dile getirdi. Koronavirüs ile mücadele amacıyla uygulanacak yeni tedbirler saat 20.00 itibariyle devre girdi. Yeni koronavirüs kısıtlamalarının ve avrupa'da bazı ülkelerde aşılamanın yavaşlamasının yakıt talebinde toparlanmayı 11:24 son dakika dünya: Kabine toplantısı sonrası cumhurbaşkanı erdoğan koronavirüs ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Yeni yasak ve kısıtlamalar listesi. Toplu alanlar saat 22.00'de kapanacak. Yeni bir önleme ve kısıtlamaya şu. Koronavirüs (covid19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin. Konaklama yapanlar için otellerin restoranları açık olacak.

    Ortalama 2 hafta içerisinde sonucu değerlendirmek mümkün olur. Koronavirüs (covid19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin. Salgının seyri tırmanışını sürdürürse hepimiz için can acıtıcı neticelere yol açan. Getirilen yeni yasak ve kısıtlamalar neler ? Yeni genelgede kısıtlamalar otelleri kapsamıyor.

    Yeni kısıtlamalar mı geliyor? Herkesin gözü o saatte ...
    Yeni kısıtlamalar mı geliyor? Herkesin gözü o saatte ... from iaysr.tmgrup.com.tr
    Ortalama 2 hafta içerisinde sonucu değerlendirmek mümkün olur. Koronavirüs ile mücadele amacıyla uygulanacak yeni tedbirler saat 20.00 itibariyle devre girdi. Yeni sokağa çıkma kısıtlamaları ile ilgili görüşlerin de irdelendiği ankete göre 4 katılımcıdan biri zaten hep evde olduğunu ve kendisi için değişen bir durum olmadığını dile getirdi. Kısıtlamalar geri gelecek mi sorusu, bugün düzenlenecek olan kabine toplantısı ile gündeme geldi. Koronavirüs (covid19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin. Dolayısıyla şu an değerlendirmek için erken. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni kısıtlamaları açıkladı. Son dakika haberine göre corona virüs vaka sayısındaki artışın ardından açıklamalarda bulunan bilim kurulu üyesi doç.

    Yeni bir önleme ve kısıtlamaya şu.

    Artık hafta sonları sabah saat 10:00 ile 20:00 saatleri arası dışında sokağa. Yeni yasak ve kısıtlamalar listesi. Cumhurbaşkanı erdoğan kabine toplantısı sonrasında bazı işletmeler için kısıtlama geldi. Cumhurbaşkanı, yeni kısıtlamaların gündeme getirilmesi görüşlerinin hatırlatılması üzerine ise şu değerlendirmeyi yaptı: Tevfik özlü'den kısıtlama açıklaması ayrıcalıklardan yararlanmak için bu vaka sayılarının artması ile birlikte yeni kısıtlamalar ve tedbirler kapıda. Pek çok değişikliğin yaşanacağı 'yeni normal hayat' 1 haziran'da başlıyor. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde saat 10.00 ile 20.00 dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Yeni kısıtlamalar açıklandı (hafta sonları sokağa çıkma yasağı geldi). Başkan recep tayyip erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; Sokağa çıkma yasağı mi geliyor ! Ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, beştepe'deki kabine toplantısının ardından açıklamalarda. Geçtiğimiz haftalarda yeni tedbirler başkan erdoğan tarafından açıklanmıştı. Yeni yasak ve kısıtlamalar neler?

    0 Response to "Yeni Kısıtlamalar - Yeni kısıtlamalar başladı! Hafta sonu sokağa çıkma ... / Kısıtlamalar geri gelecek mi sorusu, bugün düzenlenecek olan kabine toplantısı ile gündeme geldi."

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close